Wilt u de voeding aanvullen met een eiwitshake? Dan is Whey Perfection van Body en Fit een uitstekende oplossing? Dit product bestelt u tegen de laagste prijs via onze website en heeft u (zolang de voorraad strekt) de volgende dag in huis. Whey Perfection is een samenstelling van eiwitten die als supplement (toevoeging) op de dagelijkse voeding dient. Houdt er rekening mee dat supplementen nooit een vervanging voor de dagelijkse voeding zijn.

Effect van Whey Perfection eiwitten

Eiwitten zijn net als koolhydraten en vetten voedingsstoffen voor het lichaam. Het effect van Whey Perfection is dat uw lichaam voldoende eiwitten binnenkrijgt om de voorraad van aminozuren aan te vullen. Het is belangrijk om de voorraad aminozuren te blijven aanvullen om spierherstel te bevorderen, functies in het lichaam werkend te houden en een gezond lichaam te bevorderen. Houdt er rekening mee dat Whey Perfection eiwitten geen vervanging zijn op de algehele voeding en dit puur als aanvulling op uw huidige voeding dient te worden gezien.

Whey Perfection

Whey Perfection met korting

Wilt u Whey Perfection met korting bestellen? Via de onderstaande link bestelt u goedkoop Whey Perfection bij Body en Fit Shop.

Gebruik van Whey Perfection

Gebruik Whey Perfection 2 maal per dag. Bij voorkeur in de ochtenduren (tussendoor) en na het sporten.

Product bevat 2270 gram en is verkrijgbaar voor € 32,50!

Vragen over Whey Perfection

Heeft u een ervaring met Whey Perfection of helemaal niet? Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u terecht op onze contactpagina. Wij beoordelen of uw ervaring met Whey Perfection de moeite waard is om op de website te plaatsen. Uiteraard bent u vrij om een review over Whey Perfection te schrijven onderaan deze pagina.

Eigenschappen van Whey Perfection

  • Samenstelling van 3 verschillende soorten (Concentraat, Isolaat en Hydrolisaat) eiwitten;
  • Verpakking voor 2 maanden;
  • Herstel van spierweefsel;
  • Ideaal voor sporters!
  • Aanvulling op dagelijkse voeding.

Label van Whey Perfection

Review van Whey Perfection

Heeft u een positieve ervaring, een verbeterpunt of tip voor toekomstige gebruikers? Meldt het via het onderstaande formulier, zodat toekomstige gebruikers deze review van Whey Perfection (Body en Fit) kunnen lezen en weten waar ze aan toe zijn.

Detoxen doen we samen, veilig en verantwoord.

Comments powered by CComment

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!