Wilt u afvallen/afslanken? Dan zijn er tegenwoordig duizenden producten verkrijgbaar. Het overzicht is compleet verloren gegaan en daarom zijn ervaringen van andere van essentieel belang. Heeft u een ervaring, verhaal of review over één van de producten op onze website? Laat dan een bericht achter en help een ander!

Groene Thee

Groene thee is een stofwisseling (metabolisme) versnellend middel dat veel wordt gebruikt om af te vallen. Het is tevens een erg lekkere bittere smaak die voornamelijk in thee, maar ook in ijs wordt gebruikt. Wilt u meer weten over de werking van groene thee of de verschillende producten? Lees dan het artikel en laat een ervaring, review of vraag achter op onze website!

Meer over: Groene thee supplementen

CLA

CLA is de afkorting van Conjugated Linoleic Acid en wordt in de sportwereld gebruikt als vetverbrander. De stof is een onverzadigd vetzuur en gaat vetopslag tegen. Het wordt niet zelf aangemaakt door het lichaam, maar kan worden opgenomen via de voeding/supplementen en is belangrijk om het lichaam in optimale conditie te houden. Voordelen van CLA zijn:

  • Vetopslag wordt tegengegaan;
  • Bevordert spieropbouw en beschermt spierweefsel;
  • Stimuleert de stofwisseling (metabolisme);
  • Positief effect op cholesterolwaardes en de bloedsuikerspiegel.

Meer over: CLA supplementen

DETOX

Heb je jezelf een tijd flink laten gaan en wil je eerst helemaal ontgiften? Dan is een detox kuur wat voor jou! Met deze natuurlijk stoffen zorg je dat het lichaam even van alle giftige stoffen afkomt en het weer energie kan halen uit de juiste stoffen. Dit vormt de ideale basis voor een sporter of afslankkuur.

Meer over: Detox supplementen

Deel deze pagina!

Close

Ervaring met één van de producten? Schrijf een review!